Stoomovens en luxe fornuizen: de moderne keuken is een wonder van gemak. Maar tegelijkertijd kijken veel mensen vol nostalgie terug op de sfeervolle keukens waarin hun grootmoeders destijds de scepter zwaaiden.

Met Rein Klomp hoeft u het één met het ander gelukkig niet uit te sluiten. Wij bouwen voor u een Oud Hollandse keuken op maat. Dat wil zeggen: een houten keuken met terug vallende deuren en een karakteristiek granito aanrechtblad. De afzuiging is weggewerkt in een ouderwetse schouw. Vanzelfsprekend kunt u in deze nostalgische keuken de allermodernste inbouwapparatuur onzichtbaar laten installeren.

De moderne keukens met een knipoog naar de Italiaanse stijl, zorgen voor een hele andere sfeer in uw huis. Of u nu kiest voor een gewaagde kleurstelling in hoogglans uitgevoerd, of een combinatie van diverse materialen als aluminium, rvs, glas enz. Alles wordt naar uw wens geheel op maat gemaakt.

Een landelijke variant op de meestal sobere oud Hollandse stijl is bijvoorbeeld een keuken met vlakke houten deuren, een hardstenen werkblad met spoelunit.
De romantische Engelse stijl gaat nog een stapje verder. Deze keukens worden rijk uitgevoerd met sierlijke ornamenten, versieringen en lijsten.

 

 

 

 

Laatste nieuws

De datum voor de eerstvolgende kookworkshop; nog niet bekend

Bij interesse kunt u een mail naar ons sturen

Laatste nieuws;
Klik hier!